Böner

Gode Gud i Jesu namn gör mig frisk från mina sjukdomar amen.

Jesus Kristus, Guds son, har utgjutit sitt blod på korset för alla mina synder, begravits och sedan uppstått i kroppen. Hans betalade på så sätt för alla mina synder, alla synder som jag har begått och ska begå från den dag jag föddes av en kvinna tills den dag min fysiska kropp slutar fungera. Jag får evigt liv som en gratis gåva när jag väljer att tro på det som Jesus gjort för mig på korset.

Jesus Kristus, Guds son, har utgjutit sitt blod på korset för alla mina synder, begravits och sedan uppstått i kroppen. Jag litar och tror på det Jesus Kristus har gjort för mig på korset och genom uppståndelsen. Amen.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *